Sävsjö Näringslivs AB
Lyssna på sidan Lyssna

Gemensamt presentkort gynnar lokala näringen

Publicerad:

Nu lanseras ett nytt gemensamt presentkort för kommunens handel och besöksnäring. Förhoppningen är att både privatpersoner och företag ska nyttja detta och handla sina julklappar lokalt.

digitalt pressentkort

Alla inom handel- och besöksnäring har möjlighet att ansluta sig till kortet och vi hoppas nu att såväl företag som privatpersoner väljer att handla sina julklappar lokalt. Det nya digitala presentkortet levereras via tjänsten Cityplay som står för såväl administration som support.

Presentkortet gäller endast inom kommunen så vill du vara med och gynna den lokala handel- och besöksnäringen är presentkortet ett hett tips.

I år har Sävsjö kommun som arbetsgivare tagit beslutet att ge bort det digitala presentkortet till medarbetarna i julklapp. Det innebär cirka 1 200 potentiella kunder, så missa inte att ansluta dig innan julhandeln.

Egen webbshop

Sävsjö har en egen webbshop på Cityplay, den hittar du här: Presentkort - Sävsjö (cityplay.se) Länk till annan webbplats.

Önskar du lägga en större beställning till exempel till alla dina anställda/kunder så kontakta Erik Alm på mejl erik@snab.nu så hjälper han dig vidare.

Anslut dig

Är du butik eller inom besöksnäringen och är intresserad av att ansluta dig till presentkortet, kontakta Erik Alm på mejl erik@snab.nu så guidar han dig vidare.

Mer information

Om presentkortet på Sävsjö Näringslivs webbplats

Om presentkortet på Cityplays webbplats Länk till annan webbplats.

Prenumerera på nyhetsbrev och nyheter

Få vårt nyhetsbrev och viktiga nyheter som en länk till din mejl direkt när vi lägger ut dem.

Hantera prenumeration

Följ oss i sociala medier

Få mer information genom att följa Sävsjö kommun på sociala medier.