Södergården och äldreomsorgen
Matsalarna på Södergården i Stockaryd och Bryggaren i Sävsjö serverar lunch. Matsedeln är görs gemensamt men på Södergården serveras efterrätt endast på söndagar och de dagar då det är soppa.
Tillgälligt förändrade öppettider på Södergårdens resturang i Stockaryd:
18, 19, 20 och 21 april - Stängt
1, 2, 3, 4 och 5 maj - Stängt.
Julluch och öppettider i jul
Tisdagen den 19 december serveras jullunch. Den kostar 132 kr. Du kan inte betala med kuponger för jullunchen.
Restaurangen på Södergården är stängd från den 22 december till och med den 7 januari och öppnar igen som vanligt måndag 8 januari.
Matsedel för vecka 17
Middag |
Kycklingschnitzelmed potatisgratäng, rosépepparsås, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Fruktsallad med arraksgrädde |
Middag |
Sprödbakad fisk, dillmajonäs, potatismos och kokta grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Krusbärsbärskräm |
Middag |
Ugnstekt falukorv, stuvad spenat och potatis |
---|---|
Efterrätt |
Fruktsoppa |
Middag |
Ärtsoppa och smörgås |
---|---|
Efterrätt |
Pannkakor med sylt |
Middag |
Blodpudding, potatisbullar, bacon, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Jordgubbskräm |
Middag |
Chili con carne med ris/kokt potatis och grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Persikor och vispad grädde |
Middag |
Fiskgratäng med bacon och fänkål, potatismos |
---|---|
Efterrätt |
Kladdkaka med vispad grädde |
Nästa vecka
Middag |
Korvbuffè, senapssås, potatis, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Färsk frukt |
Middag |
Pocherad fisk med vitvinssås, potatis och kokta grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Blåbärskräm |
Middag |
Köttbullar, vit sås, makaroner, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Päronkräm |
Middag |
Kycklingsoppa Toscana, smörgås |
---|---|
Efterrätt |
Morotskaka |
Middag |
Kålpudding med kokt potatis, sås och grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Jordgubbskompott |
Middag |
Potatissallad, kassler, grönsallad |
---|---|
Efterrätt |
Rabarberpaj med vaniljsås |
Middag |
Svartvinbärsstek med gräddsås, potatis och kokta grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Mangomarinerad fruktsallad, grädde |