Södergården och äldreomsorgen
Matsalarna på Södergården i Stockaryd och Bryggaren i Sävsjö serverar lunch. Matsedeln är görs gemensamt men på Södergården serveras efterrätt endast på söndagar och de dagar då det är soppa.
Tillfälligt förändrade öppettider på Södergårdens restaurang i Stockaryd
Restaurangen är stängd från 20 juni till 17 augusti. Vi öppnar igen den 18 augusti.
Julluch och öppettider i jul
Tisdagen den 19 december serveras jullunch. Den kostar 132 kr. Du kan inte betala med kuponger för jullunchen.
Restaurangen på Södergården är stängd från den 22 december till och med den 7 januari och öppnar igen som vanligt måndag 8 januari.
Matsedel för vecka 26
Middag |
Kassler, potatissallad, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Frukt |
Middag |
Stekt strömming och potatismos, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Blodapelsinsoppa med topping |
Middag |
Köttfärssås med pasta, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Krusbärskräm |
Middag |
Potatis och purjolökssoppa, smörgås |
---|---|
Efterrätt |
Fruktsallad och grädde |
Middag |
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Katrinplommonkompott med gräddmjölk |
Middag |
Citrusdoftande kycklinggryta med potatis/ris och grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Kaka |
Middag |
Schnitzel, béarnaisesås och klyft potatis, kokta grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
rabarberpaj med vaniljsås |
Nästa vecka
Middag |
Köttbullar, gräddsås, potatis, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Frukt |
Middag |
Fiskgratäng och potatismos, kokta grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Päronhalva med grädde |
Middag |
Blodpudding, potatisbullar, bacon, grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Jordgubbar och grädde |
Middag |
Kycklingsoppa Toscana, smörgås |
---|---|
Efterrätt |
Blåbärspaj med vaniljsås |
Middag |
Biff stroganoff, potatis/ris och grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Fruktsoppa |
Middag |
Matjessill, färsk potatis, gräddfil, ägghalva, gräslök |
---|---|
Efterrätt |
Kärleksmums |
Middag |
Plommonspäckad karré, gräddsås, potatis och kokta grönsaker |
---|---|
Efterrätt |
Våffla med syltgrädde |